Ondernemers

Bij dit consultancybedrijf vult iedereen zijn eigen werkweek in

Bedrijven die geen loonslaven in dienst willen, proberen hun werkvloer zo ondernemend mogelijk te maken, vol eigen ideeën en verantwoordelijkheidsgevoel. Hoe is het om daar te werken? Consultant Diederick Vos (34) vertelt over zijn nieuwe werkgever Lean Consultancy Group (LCG).


‘Een kennis van een vriend had heel enthousiaste verhalen verteld over haar werk bij LCG. Toen ik een paar keer met haar afsprak, hoorde ik over de werksfeer en de cultuur, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat klonk zo leuk, dat ik er zelfs bij had gewild als ze stofzuigers hadden verkocht.

‘Inhoudelijk was het ook interessant. Trainingen geven vond ik al leuk bij mijn vorige werk, een Belgisch consultancybureau. Daar werd ik steeds meer naar de saleskant gedrukt en dat wilde ik niet meer. Toen ik me verdiepte in LCG werd ik ook getriggerd door een filmpje van een bedrijfsuitje in Dublin. Het hele team verfde er een schoolplein. Dat vond ik zo vet! Niet met je elleboogjes naar binnen in het Hilton een supergerecht naar binnen werken, maar echt bijdragen.

‘Niemand heeft hier een vaste functie. Iedereen is consultant, coacht en geeft trainingen. Ik wist nog niet wat…

Lees het hele artikel in Intermediair.